Clubgebouw

Ons Clubgebouw “de Klepper” ligt net buiten Someren-Heide naast de sportvelden.  “De Klepper” is sinds april 2010 in gebruik bij Jong Nederland en is gebouwd door onze leiding, heel veel vrijwilligers en met dank aan al onze sponsors. Wij zijn super trots en blij met dit mooie gebouw en er is genoeg ruimte en uitdaging voor iedereen.

Contactgegevens:

“De Klepper”
Kraaiendijk 2
5712 PS Someren-Heide

Clubgebouw

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Bijna iedereen tussen 4 en 20 jaar kan lid worden van Jong Nederland Someren-Heide. Bijna iedereen? Alleen kinderen woonachtig in Someren-Heide of kinderen die op de basisschool van Someren-Heide zitten kunnen lid worden van de club. Voordat je lid wordt, mag je eerst 1 x “proberen”. Dus, lijkt jou dit ook super leuk? Dan kun je je aanmelden bij de leiding en geven zij jou een aanmeldingsformulier mee. Dit formulier vul je samen met je ouders in en lever je weer in bij de leiding.

Wil jij weten wanneer 'jouw' groepje club draait? Kijk eens hieronder eens naar het clubtijdenoverzicht en lees meer over alle groepen

DagdeelGroepsnaamTijdGeboortejaar
Dinsdag avond (oneven weken)Stoere stieren18:30 - 20:002010 - 2013
Woensdag avond (even weken)Girl power18:30 - 20:002010 - 2014
Woensdag avond (oneven weken)Minioren18:00 - 19:002015 - 2018

 

Minioren

De Minioren zijn de jongste leden van Jong Nederland. Zij zitten op de basisschool in de kleuterklassen en voor dit jaar ook de jongens uit groep 3. Eén keer in de 2 weken hebben wij club op vrijdagmiddag van 13.30 uur tot 15.00 uur. Ons programma bestaat uit buitenactiviteiten, knutselen, sport en spelletjes en soms een uitstapje naar bv. de speeltuin of een picknick. Voor het ‘grote’ kamp zijn de Minioren nog wat te jong, maar bijna elk jaar gaan ze de andere groepen een bezoekje brengen en dat vinden ze super spannend en kei leuk!

Bende van de Hei

De Bende van de Hei is een enthousiaste jongensgroep van groep 4-5 van de basisschool. Deze jongens zijn graag actief bezig. Ze houden van een balletje trappen in de zaal of van een uitdagend spel, maar knutselen vinden ze toch ook wel eens leuk. Buiten op het speelveld kunnen ze hun energie kwijt op alle leuke speel toestellen. De Bende van de Hei groep draaien één keer in de 2 weken club (even weken) op donderdagavond van 18:30 - 20:00 uur en gaan ieder jaar gezellig mee op kamp.

Regenboog meisjes

Deze groep bestaat uit enthousiaste jonge meiden van groep 3-4-5-6 van de basisschool. Deze meiden vinden het leuk om te dansen, te verkleden en spelen graag een spelletje in de zaal. Daarnaast knutselen, bakken en kletsen ze graag en beleven ze voor veel lol samen. Ze hebben één keer in de twee weken (oneven weken) op maandagavond van 18:30 uur-20:00 uur. Daarnaast gaan ze één keer per jaar mee op kamp.

Binkies

Een gezellige groep jongens, groep 5-6 van de basisschool. Deze stoere binken vinden het leuk om met z'n allen te voetballen, hutten te bouwen en te ravotten. Ook gaan ze graag naar het bos of timmeren ze samen iets in elkaar. De jongens houden van spanning en zijn erg fanatiek in een spel. Ze gaan één keer per jaar mee op kamp en draaien 1 keer in de 2 weken club op donderdagavond (even weken) van 18:30 uur-20:00 uur.

Vliegende hollanders

Een gezellige groep meiden. Deze meiden zitten in groep 6 van de basisschool. Knutselen vinden we leuk, maar ook uitdagend spel gaan we niet uit de weg. Ook houden we goede muziek waar we met z'n allen op kunnen dansen en zo de show stelen. Samen hebben we het prima naar ons zin bij Jong Nederland. Ook gaan we 1 keer per jaar op kamp. Wil je ook eens komen kijken, je bent van harte welkom! Ze komen 1 keer in de 2 weken (even weken) bij elkaar naar de Klepper van 18:00 uur tot 19:30 uur.

Donalds

Een gezellige groep jongens, groep 5-6 van de basisschool. Deze stoere binken vinden het leuk om met z'n allen te voetballen, hutten te bouwen en te ravotten. Ook gaan ze graag naar het bos of timmeren ze samen iets in elkaar. De jongens houden van spanning en zijn erg fanatiek in een spel. Ze gaan één keer per jaar mee op kamp. 1 keer per 14 dagen draaien we club op donderdagavond (even weken) van 18:30 uur-20:00 uur.

Duckies

Wij zijn de Duckies van Jong Nederland, een leuke junioren meisjesgroep, die 1 keer in de 14 dagen woensdagavond bij elkaar komt om leuke en gezellige dingen te doen. O.a. sport, spelletjes, knutselen en naar buiten gaan. We zijn dus graag actief bezig. We houden van uitdaging. We gaan ook op kamp, zelfs al een hele week. Dus als je zin hebt, kom dan gerust eens ’n kijkje nemen. Trek dan wel oude kleren en niet je beste schoenen aan, want je weet maar nooit…?

Kleppies

Wij zijn een junioren jongensgroep genaamd “de Kleppies”. Kleppie is nl. de mascotte van Jong Nederland, dus vandaar wel een toepasselijke naam! Wij komen op dinsdagavond van 19:00 uur tot 20:30 uur bij elkaar in “de Klepper” en zijn graag actief bezig. Onze leiding is een stel leuke knullen, die al jaren actief zijn bij onze vereniging! Kom ook maar eens een kijkje nemen. Ook gaan wij mee op kamp, dat is super gezellig!

Given

Wij zijn de Junioren meisjes en we noemen ons “Given”. Een leuk stel giechelende meiden die graag allerlei spelletjes ondernemen en actief bezig willen zijn. Wij komen 1 keer per 2 weken op woensdag van 18.30 uur tot 20.00 uur bij elkaar om leuke en leerzame dingen te doen. Onze leiding is heel actief en ‘t zijn leuke meiden. Wij komen graag naar J.N. en vinden alles leuk om te doen. Ook gaan we mee op kamp, dat is wel spannend maar kei leuk!