Groepen

 

Bijna iedereen tussen 4 en 20 jaar kan lid worden van Jong Nederland Someren-Heide. Bijna iedereen? Alleen kinderen woonachtig in Someren-Heide of kinderen die op de basisschool van Someren-Heide zitten kunnen lid worden van de club. Voordat je lid wordt, mag je eerst 1 x “proberen”. Dus, lijkt jou dit ook super leuk? Dan kun je je aanmelden bij de leiding en geven zij jou een aanmeldingsformulier mee. Dit formulier vul je samen met je ouders in en lever je weer in bij de leiding.

Wil jij weten wanneer 'jouw' groepje club draait? Kijk eens hieronder eens naar het clubtijdenoverzicht en lees meer over alle groepen

DagdeelGroepsnaamTijdGroep
Maandag avond (even weken)Minioren18:00 - 19:151-2-3 basisonderwijs
Maandag avond (oneven weken)De Guppies18:30 - 20:008 basisonderwijs +
1-2-3 voortgezet
Dinsdag avond (even weken)Binkies18:30 - 20:001-2-3 voortgezet
Dinsdag avond (oneven weken)Stoere stieren18:30 - 20:004-5-6 basisonderwijs
Woensdag avond (even weken)De Bloemenmeisjes18:30 - 20:004-5-6-7 basisonderwijs
Donderdag avond (even weken)Bende van de Hei18:30 - 20:007-8 basisonderwijs

Alle groepen hebben 1 x in de 14 dagen club, vandaar de vermelding van de even of oneven weken.

 

Minioren

De Minioren zijn de jongste leden van Jong Nederland. Zij zitten op de basisschool in de kleuterklassen. Eén keer in de 2 weken hebben wij club op maandagavond van 18:00 uur tot 19:15 uur. Ons programma bestaat uit buitenactiviteiten, knutselen, sport en spelletjes en soms een uitstapje naar bv. de speeltuin of een picknick. Voor het ‘grote’ kamp zijn de Minioren nog wat te jong, maar bijna elk jaar gaan ze de andere groepen een bezoekje brengen en dat vinden ze super spannend en kei leuk!

Bende van de Hei

De Bende van de Hei is een enthousiaste jongensgroep van groep 7-8 van de basisschool. Deze jongens zijn graag actief bezig. Ze houden van een balletje trappen in de zaal of van een uitdagend spel, maar knutselen vinden ze toch ook wel eens leuk. Buiten op het speelveld kunnen ze hun energie kwijt op alle leuke speel toestellen. De Bende van de Hei groep draaien één keer in de 2 weken club (even weken) op donderdagavond van 18:30 - 20:00 uur en gaan ieder jaar gezellig mee op kamp.

Bloemenmeisjes

Deze groep bestaat uit enthousiaste jonge meiden van groep 4-5-6-7 van de basisschool. Deze meiden vinden het leuk om te dansen, te verkleden en spelen graag een spelletje in de zaal. Daarnaast knutselen, bakken en kletsen ze graag en beleven ze voor veel lol samen. Ze hebben één keer in de twee weken (even weken) op woensdagavond van 18:30 uur-20:00 uur. Daarnaast gaan ze één keer per jaar mee op kamp.

De Stoere stieren

Elke veertien dagen staan de stoere stieren weer te trappelen om zich helemaal uit te leven. Rennen, springen, spelletjes doen, kampvuur maken of bij mooi weer een watergevecht. De Stoere stieren gaan er helemaal voor! Ook gaan ze elke jaar mee op kamp. De Stoere stieren zitten in groep 3 tot 5 van de basisschool en de clubtijden zijn op dinsdag in de oneven weken van 18:30 tot 20:00 uur.

De Guppies

De Guppies zijn een gezellige groep meiden ( groep 8 basisonderwijs en klas 1, 2 en 3 voortgezet onderwijs). Ze vinden het erg leuk om iets te bakken of om een film te kijken. Ook een tochtje in het dorp of een actief spel slaan zij niet over. Ze gaan mee op het jaarlijkse kamp en zijn ook welkom op de jaarlijkse Halloween spooktocht. De Guppies groep draaien 1 keer in de 2 weken club op maandag (oneven week) van 18:30 - 20:00 uur

Binkies

Een gezellige groep jongens, uit de 1e, 2e en derde klas van het voortgezet onderwijs. Deze stoere binken vinden het leuk om met z'n allen te voetballen, hutten te bouwen en te ravotten. Ook gaan ze graag naar het bos of timmeren ze samen iets in elkaar. De jongens houden van spanning en zijn erg fanatiek in een spel. Ze gaan één keer per jaar mee op kamp en draaien 1 keer in de 2 weken club op dinsdagavond (even weken) van 18:30 uur - 20:00 uur.