Groepen

 

Bijna iedereen tussen 4 en 20 jaar kan lid worden van Jong Nederland Someren-Heide. Bijna iedereen? Alleen kinderen woonachtig in Someren-Heide of kinderen die op de basisschool van Someren-Heide zitten kunnen lid worden van de club. Voordat je lid wordt, mag je eerst 1 x “proberen”. Dus, lijkt jou dit ook super leuk? Dan kun je je aanmelden bij de leiding en geven zij jou een aanmeldingsformulier mee. Dit formulier vul je samen met je ouders in en lever je weer in bij de leiding.

Wil jij weten wanneer 'jouw' groepje club draait? Kijk eens hieronder eens naar het clubtijdenoverzicht en lees meer over alle groepen

DagdeelGroepsnaamTijdGeboortejaar
Dinsdag avond (oneven weken)Stoere stieren18:30 - 20:002010 - 2013
Woensdag avond (even weken)Girl power18:30 - 20:002010 - 2014
Woensdag avond (oneven weken)Minioren18:00 - 19:002015 - 2018

Alle groepen hebben 1 x in de 14 dagen club, vandaar de vermelding van de even of oneven weken.

 

Minioren

De Minioren zijn de jongste leden van Jong Nederland. Zij zitten in de onderbouw van de basisschool. Eén keer in de 2 weken hebben wij club op woensdagavond van 18:00 uur tot 19:00 uur. Ons programma bestaat uit buitenactiviteiten, knutselen, sport en spelletjes en soms een uitstapje naar bv. de speeltuin of een picknick. Voor het ‘grote’ kamp zijn de Minioren nog wat te jong, maar bijna elk jaar gaan ze de andere groepen een bezoekje brengen en dat vinden ze super spannend en kei leuk!

Girl Power

Deze groep bestaat uit enthousiaste meiden van verschillende leeftijden. Deze meiden vinden het leuk om te dansen, te verkleden en spelen graag een spelletje in de zaal. Daarnaast knutselen, bakken en kletsen ze graag en beleven ze voor veel lol samen. Ze hebben één keer in de twee weken (even weken) op woensdagavond van 18:30 uur-20:00 uur. Daarnaast gaan ze één keer per jaar mee op kamp waar ze laten zien dat ze écht niet onderdoen voor de jongens!

De Stoere stieren

Elke veertien dagen staan de stoere stieren weer te trappelen om zich helemaal uit te leven. Rennen, springen, spelletjes doen, kampvuur maken of bij mooi weer een watergevecht. De Stoere stieren gaan er helemaal voor! Ook gaan ze elke jaar mee op kamp. De Stoere stieren hebben hun clubavond op dinsdag in de oneven weken van 18:30 tot 20:00 uur.