Nieuws

Gouden speld van Verdiensten  17-12-2018

In december werd Hans Haazen in het zonnetje gezet door Jong Nederland. Hans is inmiddels 25 jaar vrijwilliger binnen onze vereniging. Iedere zaterdag is hij aanwezig als klusser in en om de Klepper. Al jarenlang kok tijdens ons kamp en momenteel leider bij jongensgroep Bende van de Hei. Tijdens Hans zijn feest kreeg Hans de gouden speld van verdienste op gespeld en kreeg hij een moeras eik cadeau. Deze is geplant bij de Klepper. Ook werd hij gefeliciteerd door oud- leiding bestuur en zelfs oud leden van Hans. Hans wij zijn super blij om jou in ons midden te hebben. We hopen dat je nog lang betrokken blijft binnen onze vereniging. Gefeliciteerd Hans!

Speld van Verdiensten  3-3-2018

Tijdens het leidingweekend kregen Angèle Toonders en Agnes van Heugten De Speld van Verdiensten uitgereikt. Al 10 jaar zetten zij zich in als vrijwilliger binnen onze vereniging. Daar zijn we super blij mee en kei trots op! Gefeliciteerd en bedankt dames! 

Onze Secretaris 10 jaar in het bestuur  3-3-2018

Tijdens het leidingweekend hebben we niet alleen 2x een zilveren speld van Verdiensten uitgereikt, maar ook onze secretaris in het zonnetje gezet. Lonneke van den Boer is alweer 10 jaar actief bestuurslid binnen onze vereniging. Naast alle werkzaamheden als secretaris is ze ook jaren leiding geweest van de Binkies en een creatief brein als er weer iets leuks gemaakt moet worden. Lonneke bedankt voor al die jaren inzet en op naar de volgende 10 jaar!

Afscheid voorzitter 3-3-2018

Helaas niet alleen maar goed nieuws over onze vrijwilligers. Helaas gaat Linda Driessen ons vanaf mei verlaten als voorzitter. Als spin in het web zorgde ze er altijd voor dat alles en iedereen de afspraken na kwam en daar waar nodig nam zij de voorbeeldrol binnen de vereniging. We zullen haar dan ook enorm gaan missen maar wensen haar heel veel geluk en plezier in Curaçao!  Gelukkig hebben we wel al een geschikte kandidaat gevonden om het voorzittersstokje van haar over te nemen, een bekende voor de vereniging, Patrick Strijbosch.

Kerstbomenverkoop  9-12-2017

We hebben zaterdag 9 december weer flink wat huishoudens voorzien van een mooie kerstboom! Alle mensen bedankt die ook dit jaar weer een kerstboom bij ons hebben gekocht. We hebben er 16 meer verkocht dan vorig jaar en daar zijn we weer super blij mee! We wensen iedereen dan ook weer een hele fijn kerst toe en een mooi 2018 met veel speelplezier!

Afscheid Tineke 6-07-2017

De meidengroep had een super leuk afscheids cadeautje geknutseld voor Tineke. Want helaas moeten we afscheid nemen van deze enthousiaste leiding. Tineke bedankt voor alle jaren dat je leiding was en actief bij Jong Nederland!

Rabobank Clubkas Campagne  27-5-2017

We hebben zaterdag 27 mei de cheque in ontvangst mogen nemen van de Rabobank clubkas Campagne, maar liefst € 1025,83!! We willen iedereen weer super bedankt voor het stemmen om Jong Nederland Someren-Heide! We gaan het geld weer goed besteden om ons buitenterrein helemaal af te maken zodat de kinderen volop kunnen genieten!

Daar is ie dan! Het nieuwe speeltoestel   19-5-2017

Sinds deze week beschikt Jong Nederland Someren-Heide over een super gaaf, helemaal op maat gemaakt speeltoestel! We vonden het buitenterrein al mooi maar nu natuurlijk nog mooier! De komst van dit speeltoestel is mede mogelijk gemaakt door Team Support Someren-Heide en onze eigen mannen van het team 'buitenterrein'. Namens ons en alle leden super bedankt! 

Uitreiking cheque Team Support   17-2-2017

17 februari jl. kreeg Jong Nederland een cheque overhandigd van Team Support "appeltje voor de dorst". De cheque is inmiddels besteedt aan een speeltoestel voor buiten.

Speld van verdiensten  1-4-2017

Tijdens de leidingdag op 1 april '17 kregen Antoinet Toonders en Anke de Brouwer van voorzitster Linda Driessen een zilveren speld van verdiensten opgespeld. Dit als blijk van waardering van hun inzet als vrijwilliger binnen onze vereniging in de afgelopen 10 jaar.