Nieuws

Kerstbomenverkoop  9-12-2017

We hebben zaterdag 9 december weer flink wat huishoudens voorzien van een mooie kerstboom! Alle mensen bedankt die ook dit jaar weer een kerstboom bij ons hebben gekocht. We hebben er 16 meer verkocht dan vorig jaar en daar zijn we weer super blij mee! We wensen iedereen dan ook weer een hele fijn kerst toe en een mooi 2018 met veel speelplezier!

Afscheid Tineke 6-07-2017

De meidengroep had een super leuk afscheids cadeautje geknutseld voor Tineke. Want helaas moeten we afscheid nemen van deze enthousiaste leiding. Tineke bedankt voor alle jaren dat je leiding was en actief bij Jong Nederland!

Rabobank Clubkas Campagne  27-5-2017

We hebben zaterdag 27 mei de cheque in ontvangst mogen nemen van de Rabobank clubkas Campagne, maar liefst € 1025,83!! We willen iedereen weer super bedankt voor het stemmen om Jong Nederland Someren-Heide! We gaan het geld weer goed besteden om ons buitenterrein helemaal af te maken zodat de kinderen volop kunnen genieten!

Daar is ie dan! Het nieuwe speeltoestel   19-5-2017

Sinds deze week beschikt Jong Nederland Someren-Heide over een super gaaf, helemaal op maat gemaakt speeltoestel! We vonden het buitenterrein al mooi maar nu natuurlijk nog mooier! De komst van dit speeltoestel is mede mogelijk gemaakt door Team Support Someren-Heide en onze eigen mannen van het team 'buitenterrein'. Namens ons en alle leden super bedankt! 

Uitreiking cheque Team Support   17-2-2017

17 februari jl. kreeg Jong Nederland een cheque overhandigd van Team Support "appeltje voor de dorst". De cheque is inmiddels besteedt aan een speeltoestel voor buiten.

Speld van verdiensten  1-4-2017

Tijdens de leidingdag op 1 april '17 kregen Antoinet Toonders en Anke de Brouwer van voorzitster Linda Driessen een zilveren speld van verdiensten opgespeld. Dit als blijk van waardering van hun inzet als vrijwilliger binnen onze vereniging in de afgelopen 10 jaar.