Verhuur groepsaccomodatie

 

De Klepper als groepsaccommodatie huren? Dat kan!

Ons clubgebouw "de Klepper" kan in de vakantieperiodes gehuurd worden door andere jeugdclubs (bv. Jong Nederland, Scouting). "De Klepper" wordt alleen per week- en/of weekend verhuurd. Geen dagverhuur!

 

Verhuur aantal personen Prijs Elke persoon extra p.p.p.n. Borg
weekendverhuur t/m 20 personen € 350,- € 5,- € 150,-
weekverhuur t/m 50 personen € 1400,- € 4,- € 300,-

De prijzen voor de verhuur gelden voor een volledige periode en zijn inclusief niet-ingezetenenbelasting.

Wilt u meer informatie over het huren van 'De Klepper' dan kunt u een mail sturen via het 'aanvraagformulier'' of telefonisch contact opnemen met onze beheerder John van Stiphout (na 17.00 uur) op 06-27 43 06 63 Hij kan u dan ook meteen vertellen wanneer het nog mogelijk is onze "Klepper" te huren.

Hieronder meer informatie over het gebouw, het terrein en de voorzieningen of klik hier voor meer foto's in ons fotoalbum.

Het terrein

Het terrein rondom het gebouw is super! Een groot speelveld met heel veel speeltoestellen en groen waar de kinderen volop kunnen spelen. Daarnaast hebben we ook nog een grote vuurcirkel waar 's avonds een mooi kampvuur gemaakt kan worden. (wel willen we iedereen er op attenderen dit in alle veiligheid te doen).

Grote overkapping

De overkapping is voorzien van grote schuiframen zodat de overkapping zowel open als dicht gebruikt kan worden. Super fijn natuurlijk bij minder goed weer. Er staan gezellige banken zodat het meer als een soort tuinkamer functioneert.

Grote speelzaal binnen

Het gebouw beschikt over een grote speelzaal. Er is genoeg ruimte voor iedereen dus bij slecht weer wordt hier gretig gebruik van gemaakt. Ook het materiaalhok waar tal van spellen, ballen, hoepels en nog veel meer liggen.

Knutselruimte

Er kan naar hartenlust geknutseld worden in de knutselruimte.

Professionele keuken

De keuken is uitgerust met een professionel 4-pits oven, waar heerlijke koekjes, worstenbroodjes of pizza’s gemaakt worden.

Slaapruimte

De eerste verdieping is normaal de Seniorenruimte waar de oudere jeugd vooruit met een voetbal- en biljarttafel. Maar tijdens een verhuur kan deze ruimte perfect omgetoverd worden in een grote slaapzaal.

Sanitair

Op de begane grond zijn de sanitaire ruimtes voor de jongens en meisjes gescheiden (beiden hebben één douche) en is een mindervalide toilet en douche aanwezig. Verder is boven ook de bestuurs/leidingkamer en een extra toilet.