Verhuur groepsaccomodatie

De Klepper als groepsaccommodatie huren? Dat kan!

Ons Clubgebouw “de Klepper” ligt net buiten Someren-Heide en kan in de vakantieperiodes en weekende gehuurd worden door andere jeugdclubs (bv. Jong Nederland, Scouting).

Adresgegevens:

“De Klepper”
Kraaiendijk 2
5712 PS Someren-Heide

 

Verhuuraantal personen
PrijsElke persoon extra p.p.p.n.Borg
weekendverhuur
t/m 20 personen€ 450,-€ 7,50€ 150,-
weekverhuurt/m 50 personen€ 1600,-€ 4,50 € 300,-

De prijzen voor de verhuur gelden voor een volledige periode en zijn inclusief niet-ingezetenenbelasting.

Wilt u meer informatie over het huren van 'De Klepper' dan kunt u een mail sturen via het 'aanvraagformulier'' of telefonisch contact opnemen met onze beheerder John van Stiphout (na 17.00 uur) op 06-27 43 06 63 Hij kan u dan ook meteen vertellen wanneer het nog mogelijk is onze "Klepper" te huren.

Hieronder meer informatie over het gebouw, het terrein en de voorzieningen of klik hier voor meer foto's in ons fotoalbum.

WIFI

In de gehele accommodatie is wifi aanwezig.

Het terrein

Het terrein rondom het gebouw is super! Een groot speelveld met heel veel speeltoestellen en groen waar de kinderen volop kunnen spelen. Ook is hier de mogelijkheid voor tenten te plaatsen. Daarnaast hebben we ook nog een grote vuurcirkel waar 's avonds een mooi kampvuur gemaakt kan worden. (wel willen we iedereen er op attenderen dit in alle veiligheid te doen). Het terrein is volledig omheind met hekwerk en een afsluitbare poort. Er is voldoende parkeer gelegenheid bij het gebouw.

Grote overkapping

De overkapping van 15 x 5 m is voorzien van grote schuiframen zodat de overkapping zowel open als dicht gebruikt kan worden. Super fijn natuurlijk bij minder goed weer. Er staan gezellige banken zodat het meer als een soort tuinkamer functioneert.

Naast de overkapping bevindt zich een grote bergruimte waar plaats is voor eigen spullen. Er is tevens een diepvrieskist aanwezig en staan hier 6 klaptafels en 12 bankjes en nog 20 extra stoelen voor buiten gebruik. Als laatste staan hier ook de poetsspullen voor degene die deze accomodatie voor het hele weekend gehuurd hebben.

Grote speelzaal binnen

Het gebouw beschikt over een grote speelzaal. Er is genoeg ruimte voor iedereen dus bij slecht weer wordt hier gretig gebruik van gemaakt. Afmetingen: 8,5 x 14 m.

Knutselruimte

Er kan naar hartenlust geknutseld worden in de knutselruimte. Deze ruimte kan natuurlijk ook prima als eet- of slaapzaal gebruikt worden. Afmetingen: 8,5 x 5,5m.

Professionele keuken

De keuken is uitgerust met een professionel 4-pits gasfornuis en een oven, waar heerlijke koekjes, worstenbroodjes of pizza’s gemaakt kunnen worden. Verder is deze keuken voorzien van 2 professionele koelkasten. En bij weekend verhuur is er kookgerei aanwezig en voor 50 personen borden en bestek en een koffiezetapparaat + waterkoker.

Slaapruimte

De eerste verdieping is normaal de Seniorenruimte waar de oudere jeugd vooruit kan met een voetbal- en biljarttafel. Maar tijdens een verhuur kan deze ruimte perfect omgetoverd worden in een grote slaapzaal waar 30 personen kunnen slapen. Daarnaast is op deze verdieping ook een toilet aanwezig. Afmetingen: 8 x 8,5 m.

Sanitair

Op de begane grond zijn de sanitaire ruimtes voor de jongens en meisjes gescheiden (beiden hebben één douche) en er is een mindervalide toilet met douche aanwezig. Verder is boven een extra toilet.